Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.
">

Laco

De Engelse ondernemer Charles Lavy heeft Laco in 1838 in Hamburg opgericht. 100 jaar geleden was keizer Wilhelm II al klant van het bedrijf. Ook nu nog worden er in Hamburg fijne zijden dassen met de hand gemaakt. Daarmee behoort het bedrijf tot de beide laatste van zijn soort in Duitsland. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 500 medewerkers die zich bezighouden met de productie van zijden stropdassen.

Het bijzondere aan stropdassen van Laco is de voering, die gemaakt is van zuivere scheerwol. Dat maakt de stropdas buitengewoon elastisch, dat wil zeggen: de stropdas neemt na het dragen relatief snel weer zijn oorspronkelijke model aan. Als bovenmateriaal wordt uitsluitend 100% echte zijde gebruikt. En de stoffen zijn echte zijden stoffen uit Noord-Italië.

Wij hebben Laco in ons assortiment opgenomen, omdat Laco een hoge kwaliteit afwerking heeft, modieuze designs voert en ook de klassiekers en formele stropdassen en formele vlinderstrikjes aanbiedt. De detailhandelprijzen van Laco-stropdassen liggen tussen de 59 en 95 € al naargelang kwaliteit en winkel. Wij verkopen u deze Laco-stropdassen voor 40 tot 55 €.