Onze exclusieve stropdassen uit de Luxury Editions met dubbele inslagdichtheid en onze designstropdassen van Laco, Tino Cosma en Atkinsons.

Een verzorgde stropdas is een aanwinst bij ieder pak en rondt het totaalbeeld op harmonische wijze af. Dat wil zeggen, mits de stropdas tegen deze uitdaging opgewassen is. Wij bieden u exclusieve stropdassen met een zeer hoge inslagdichtheid, uiteraard eveneens zorgvuldig met de hand gemaakt, net als onze andere stropdassen. De voortreffelijke productiemethode geeft de stropdas een zeer diepe glans en zorgt ervoor dat hij buitengewoon prettig aanvoelt. Ook trendy modellen van bekende designlabels zoals Tino Cosma of traditionele merken als Atkinsons vindt u bij ons – en dat duidelijk onder de gebruikelijke verkoopprijs. Exclusieve stropdassen hoeven niet altijd een vermogen te kosten.

Page  12
Page  12
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Want exclusieve stropdassen zijn meer dan alleen een accessoire. Ze zijn een stukje luxe. En dat moet men zichzelf van tijd tot tijd rustig gunnen. Exclusieve stropdassen laten zien: de drager heeft stijl en let ook op de kleine dingen in het leven. Met een exclusieve stropdas kunt u niet alleen blijk geven van stijl, maar ook van uw persoonlijkheid. De hoogwaardige stropdassen komen overigens het meest tot hun recht met een qua kleur geraffineerd bijpassende pochet.