Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 176 positieve beoordelingen.

Crèmekleurige stropdassen

Hierboven ziet u onze volledige collectie crèmekleurige stropdassen. Tot de populairste kleuren behoren champagne, ivoor, crème en heel lichte bruintinten. Hebt u nog niet de gewenste kleur voor uw stropdas gevonden? Dan adviseren wij u het zoekveld boven aan de pagina te gebruiken. Hebt u de gewenste stropdas dan nog steeds niet gevonden, dan kunt u ons ook gerust een e-mail sturen. Onze gratis klantenservice helpt u graag bij het vinden van de perfecte stropdas.


Dresscode voor de crèmekleurige en beige stropdas

In deze categorie vindt u zeer formele stropdassen die u het best naar een plechtige gelegenheid kunt dragen. Met name voor bruiloften zijn designstropdassen in champagne en crème vaak zeer in trek. Zoekt u hier nog meer informatie over, kijk dan bij: Wat draagt men naar een bruiloft?


Kleurencombinaties voor trouwstropdassen in crème en champagne

Het is niet moeilijk om kleurencombinaties te vinden voor conventionele stropdassen in crème, ecru, beige, lichtbruin en champagne, omdat deze kleuren harmoniëren met alle traditionele en formele kostuumkleuren. De beste overhemdkleur voor deze kleuren is traditioneel helderwit.

Het aanpassen van de stropdas aan de jurk van de bruid is een lastigere kwestie. Draagt de bruid een jurk in ecru, dan moet de bruidegom een stropdas kiezen die daar exact bij past. Is de stropdas te licht van kleur, dan komt de jurk van de bruid minder stralend over. Daarom is het des te belangrijker dat de trouwstropdas in exact de juiste kleur wordt gekozen. Wij hebben daar oog voor - daarom bieden wij een ongecompliceerde geldteruggarantie van twee weken.