Plechtige stropdassen · zilverkleurige stropdassen · glanzende stropdassen

Stropdassen in zilver hebben net als stropdassen in wit en zwart een redelijk formele uitstraling. Als regel geldt: hoe meer een stropdas glanst of een metaalachtige look heeft, des te plechtiger hij overkomt. Daarom wordt voor formele gelegenheden vaak voor een stropdas in zilver gekozen, terwijl de dagelijkse outfit (naar het werk) meestal met een wat mattere das wordt gecombineerd.

Page  12
Page  12
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Verschil tussen zilver en grijs

In deze collectie stropdassen vindt u stropdassen in de tinten grijs, zilver en beige. Draag bij een plechtige of feestelijke gelegenheid een glanzende stropdas en kies de wat mattere tinten voor uw dagelijkse outfit.


Dresscode voor de stropdas in zilver en grijs

In tegenstelling tot een witte of zwarte stropdas kan een zilverkleurige/grijze stropdas naar vrijwel iedere gelegenheid worden gedragen. Een uitzondering hierop zijn begrafenissen. Dan wordt altijd een zwarte stropdas gedragen.


Kleurencombinaties voor stropdassen in zilver en grijs

De stropdassen die u in deze collectie vindt, harmoniëren het best met een wit, grijs of zwart overhemd. Een stropdas in heel licht zilver kan ook heel goed worden gecombineerd met een lichtblauw overhemd. Let behalve op de kleurencombinatie ook op de dessins van de kledingstukken en zorg ervoor dat die ook goed bij elkaar passen. Houd u daarbij aan de volgende richtlijn: kies voor kledingstukken met verschillende groottes bij voorkeur altijd hetzelfde dessin. Weet u niet zeker of de diverse kledingstukken bij elkaar staan, kies dan een effen overhemd.

U hebt een zwarte stropdas nodig? Neem dan een kijkje op onze pagina voor zwarte stropdassen – daar vindt u vast snel wat u zoekt.

U zoekt een zeer formele stropdas? Dan bevelen wij u onze pagina voor witte stropdassen aan.