Zomerstropdas · goudkleurige stropdas · maisgele stropdas

In de lente en zomer is geel een van de populairste kleuren voor stropdassen. Met name lichtere geeltinten zoals limoengeel en pastelgeel behoren op zonnige dagen tot de lievelingskleuren. Hieronder ziet u onze collectie gele stropdassen. Alle modellen zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden.

Page  12
Page  12
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Kleurnuances van geel

In onze stropdascollectie vindt u kleurnuances voor de herenstropdas van lichtgroen-geel tot donker, bruinachtig geel.


Dresscode voor de gele stropdas

Er is weliswaar geen specifieke dresscode voor de gele stropdas, maar toch zijn gele stropdassen voor speciale gebeurtenissen de perfecte keuze. Een gele das is de keuze bij uitstek op een stralende lente- of zomerdag. Hij heeft een frisse, levendige uitstraling en past daardoor uitstekend bij de sfeer in deze maanden. Afhankelijk van de kleurschakering staat een gele stropdas perfect bij een wit, blauw of grijs overhemd. Daarbij past een grijs, beige-bruin, marineblauw of zwart pak.


Combinaties met een gele das - met garderobe, seizoen en gelegenheid

Mannen met een donkere huidskleur kunnen heel goed lichtere tinten geel dragen. Daartoe behoren limoengeel en maisgeel. Mannen met een lichte huidskleur doen er goed aan de combinatie gele das - wit overhemd te vermijden. In het voorjaar en de zomer zijn lichtere geeltinten modieus. Donkere geeltinten, zoals warm barnsteengeel, maangeel en zandgeel, zijn geschikter voor de herfst.

U zoekt een witte stropdas? Dan adviseren wij u op onze pagina voor witte stropdassen te kijken.