Onderstaand ziet u onze collectie oranje stropdassen. Hier vindt u oranje stropdassen in verschillende schakeringen, van licht perzik-oranje tot de donkerdere oranjetinten. Alle herenstropdassen uit deze collectie zijn op voorraad en kunnen per direct aan u worden verzonden.

Page  12
Page  12
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Kleurschakeringen van oranje

Er zijn heel veel verschillende kleurschakeringen van oranje. Tal van designers gebruiken bij hun lente- en zomercollecties lichte oranjetinten zoals abrikoos, perzik-oranje en zalm-oranje. Daarnaast is er een scala aan andere lichte en donkere kleurschakeringen. Daartoe behoren dadelgeel, pompoengeel en signaalgeel. Allemaal kleuren die gegarandeerd als blikvanger fungeren. In de herfst gaat de voorkeur eerder uit naar donkerdere kleurschakeringen.


Combinaties met een oranje das - garderobe, seizoen en gelegenheid

Voor zonnige dagen in de lente en zomer zijn lichtere oranjetinten het geschiktst. Hoe donkerder de tint, des te beter hij bij de herfst past: dat wil zeggen: hoe bruiniger het oranje, des te later het seizoen waarin het gedragen dient te worden.

Oranje past prima bij vrijwel iedere kleur overhemd en pak. Een oranje designstropdas staat bijzonder goed bij een overhemd in traditioneel wit, beige, geel, grijs of blauw. Zeer populair zijn blauwe overhemden in combinatie met een oranje stropdas. Voor de kleurencombinatie pak-overhemd-stropdas kunt u zich het best richten op de kleur van de individuele kledingstukken en het desbetreffende seizoen. Combineer bijvoorbeeld een lichtblauw overhemd met een stropdas in lichtoranje. En zeer chic staat het als u een oranje designstropdas combineert met bruin. Dat is heel eenvoudig te realiseren: een beige pak, bruine schoenen, een oranje stropdas en riem en portemonnee.