Stropdassen in lichtgroen

Tot de populaire stropdassen voor voorjaar en zomer behoren lichtgroene stropdassen zoals limoengroen, lichtgroen en fris appelgroen. In de onderstaande stropdascollectie vindt u tal van lichtgroene stropdassen.

Page  12
Page  12
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Kleurschakeringen van groen - van lichtgroen tot donkergroen

In de mode-industrie vindt u een scala aan groentinten. Daarom hebben wij voor een beter overzicht besloten de groene stropdassen in twee categorieën te verdelen: lichtgroene stropdassen en donkergroene stropdassen. In deze categorie vindt u de stropdassen in de lichtere groentinten zoals appelgroen, limoengroen en perengroen.

Kleurencombinaties voor lichtgroene stropdassen

De kleur lichtgroen zien we als stropdaskleur vooral in de lente- en zomermaanden. Stemt u uw stropdas af op uw garderobe, let er dan op dat uw gehele garderobe altijd bij het desbetreffende seizoen moet passen. Bij een groene stropdas passen pakken in de kleuren grijs, beige, marineblauw en lichtbruin. Zwarte pakken combineren in dit geval niet goed. Geeft u de voorkeur aan een donkere garderobe, dan is donkergrijs of antraciet een goede oplossing.


Lichtgroen als graag gedragen trouwkleur

Veel mensen trouwen het liefst in het voorjaar of in de zomer. Vaak wordt voor bruiloften in dit seizoen gekozen voor frisse kleuren zoals roze, perzik, babyblauw en koraalrood. Ook lichtgroen is in dit geval een populaire kleur. Voor bruiloften wordt vooral graag gekozen voor stemmige en ietwat donkerdere tinten. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan mosgroen, saliegroen, varengroen en theegroen. In ons stropdasassortiment vindt u vast en zeker de groene stropdas die u zoekt. Weet u niet honderd procent zeker of de das die u hebt gekozen exact bij uw trouwkleur past, dan kunt u bij ons zonder risico bestellen. Bij ons mag u uw bestelling namelijk binnen 30 dagen retourneren. Zonder risico en zonder extra kosten!