Stropdassen in donkergroen

In dit gedeelte vindt u onze collectie donkergroene stropdassen. Van donker bosgroen, jagersgroen, smaragdgroen en zeegroen tot olijfgroen. En daarnaast vindt u bij ons nog veel meer kleurschakeringen. Om de afbeeldingen te vergroten en voor meer informatie klikt u gewoon op de gewenste afbeelding. Alle onderstaande stropdassen zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden.

Page  12
Page  12
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Kleurschakeringen van groen - meer dan alleen donkergroen

Omdat er bij stoffen en herenkleding ontelbaar veel groentinten zijn, hebben wij onze herenstropdassen in twee categorieën verdeeld: lichtgroene en donkergroene stropdassen. In onze stropdascollectie vindt u veel verschillende donkergroene stropdassen - de klassieke effen stropdas, de groene stropdas met stippen, de groene stropdas met strepen, paisleys en nog veel meer. Vind uw favoriete stropdas in jagersgroen, olijf, bosgroen of in klassiek Engels groen. U kunt niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op - wij vinden de perfecte stropdas voor u.


Kleurencombinaties voor donkergroene stropdassen

Met name in de herfst- en wintermaanden worden vaak donkergroene stropdassen gedragen. Een donkergroene stropdas moet altijd met kleding worden gecombineerd die er qua kleur bij past, maar ook geschikt is voor het desbetreffende seizoen. Traditioneel combineren stropdassen met dessins zoals strepen of structuren de kleur donkergroen met accentkleuren in beige, mosterdgeel, bordeaux of donker nachtblauw. Bij de Britse klassiekers zien we deze kleuren vaak terug - u hoeft daarvoor alleen maar aan de zogeheten regimentstropdassen te denken.