Hier vindt u onze stropdascollectie dieprode stropdassen Met daarbij: wijnrood, kardinaalrood en purper. Optimale kleuren voor mannen die hun kleding kleur willen geven zonder dat het te opdringerig wordt.

Page  124
Page  124
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Kleurschakeringen van middenrood

Onze collectie rode stropdassen is onderverdeeld in drie subcategorieën: lichtrode stropdassen, rode stropdassen en donkerrode stropdassen. Desondanks vindt u door de veelzijdigheid van onze collectie in iedere categorie echter tal van verschillende kleurtinten. In deze categorie vindt u de tinten kersrood, kardinaalrood, karmijnrood, wijnrood en steenrood. Naast deze grote keuze aan kleuren bieden wij u een omvangrijk assortiment aan stropdasmerken en -dessins, van de traditionele elegante effen stropdas tot opvallende stropdassen. Hebt u een langere stropdas nodig dan de standaardmaat, neem dan een kijkje bij onze collectie XXL stropdassen.


Dresscode voor de kersrode stropdas

Mannen die hun kleding graag wat kleur willen geven zonder dat dit opdringerig wordt, komen altijd goed voor de dag met een stropdas in middenrood. Een kersrode of wijnrode stropdas kan uitstekend worden gecombineerd met donkerblauw pak. Ook heel geschikt daarbij zijn pakken in beige, grijs, olijf of bruin.