Hieronder ziet u onze collectie bordeauxrode stropdassen. Wij voeren stropdassen in traditioneel bordeauxrood tot bruintinten zoals kastanjerood. Klik voor een grotere afbeelding en meer details gewoon op een van de afgebeelde stropdassen. Alle stropdassen uit deze collectie zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden.

Page  123
Page  123
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Kleurschakeringen van bordeaux

Bordeaux is iets bruiniger en donkerder dan rood. Meestal wordt deze kleur karmijnrood, kastanjerood of roestrood genoemd. In deze collectie stropdassen tonen wij u alle stropdassen die tot deze subcategorie behoren. Hier kunt u uw stropdas uit een omvangrijk assortiment van stropdasdesigns kiezen. Of het nu gaat om traditionele effen stropdassen of stropdassen met opvallende streepdessins, paisleys en nog veel meer. Bent u daarnaast ook op zoek naar een lichtrode stropdas, dan vindt u die in onze categorie "Lichtrode stropdassen". Hebt u een langere stropdas nodig dan de standaardmaat, neem dan vooral even een kijkje bij onze collectie XXL stropdassen.


Kleurencombinaties voor bordeauxrode stropdassen

Bordeaux geldt als een donkere vorm van rood, meestal met een bruinige boventoon. Daarom pas een bordeauxrode stropdas het best bij een beige of bruin pak. Ook past hij goed bij bruine schoenen en riemen. Daarnaast kan een bordeauxrode stropdas worden gecombineerd met een nachtblauw pak en een middenblauw overhemd. Designers gebruiken bordeaux vaak voor hun herfstcollectie, omdat de kleur aan dit seizoen herinnert.