Hieronder ziet u onze collectie klassiek blauwe stropdassen. Hier vindt u de tinten saffier, koningsblauw en marine. Kies uw blauwe stropdas uit ons uitgebreide assortiment effen stropdassen, stropdassen met moderne stippen, klassieke strepen of paisleys. Voor een grotere afbeelding en meer informatie klikt u gewoon op uw favoriete stropdas.

Page  125
Page  125
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Middenblauw

Bijna iedere man houdt wel van blauw. Om deze populaire kleur voor herenkleding overzichtelijk te kunnen presenteren, hebben we onze blauwe stropdassen onderverdeeld in drie categorieŽn: lichtblauwe stropdassen, blauwe stropdassen en donkerblauwe stropdassen. Hierboven ziet u onze stropdascollectie in de tinten saffier, marineblauw en koningsblauw. Alle stropdassen die hier zijn afgebeeld, zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden. De hier afgebeelde blauwe stropdassen hebben allemaal een normale lengte van ca. 148 cm. Behoort u tot de mannen die langer zijn dan 1.80 m, neem dan een kijkje bij onze categorie XXL stropdassen.


Combinaties met een blauwe stropdas - met pak, overhemd en seizoen

Alle designstropdassen in deze categorie zijn niet tijdgebonden en kunnen daarom in ieder seizoen worden gedragen. Voor u een blauwe stropdas bij een overhemd en pak kiest, kunt u het best eerst testen hoe kleuren en dessins het best kunnen worden gecombineerd. Wat kleur betreft is het kiezen van een chique blauwe stropdas niet moeilijk, omdat bij zo'n stropdas alle kostuumkleuren passen: van beige, lichtgrijs en lichtbruin via koolgrijs en zwart tot bruin en olijf.

Hebt u een pak, overhemd, stropdas en manchetknopen met verschillende dessins, dan moeten deze dessinvarianten ten eerste verschillende afmetingen hebben en ten tweede verschillend zijn. Zijn de gecombineerde dessins te klein of te onoverzichtelijk, dan kan het oog snel in de war raken. Hieronder ziet u een schoolvoorbeeld in de herenmode: een fijn, donkergrijs krijtstreeppak, wit/blauw overhemd met een groter dessin, een fijn gestippelde designstropdas en een pochet met paisleydessin.