Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 176 positieve beoordelingen.

Kleurschakeringen van donkerblauw

Blauw is een van de lievelingskleuren van mannen. Zeven op de tien mannen kiest blauw als lievelingskleur. Daarom hebben wij besloten onze collectie blauwe stropdassen overzichtelijk te presenteren in drie subcategorieën: lichtblauwe stropdassen, blauwe stropdassen en donkerblauwe stropdassen. Alle stropdassen die u hier vindt, zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden.

Vindt u niet meteen de herenstropdas die u zoekt, dan helpt onze gratis klantenservice u graag verder.

Hierboven ziet u ons stropdasassortiment in de kleuren donkerblauw en nachtblauw in vrijwel ieder denkbaar design - van de traditionele, formele, effen stropdas en modieuze stippen en strepen tot paisleydesigns. De hier afgebeelde stropdassen hebben allemaal een normale lengte. Voor grotere mannen die op zoek zijn naar een extra lange stropdas, hebben wij smaakvolle stropdassen in onze rubriek XXL stropdassen.


Combinaties met een donkerblauwe stropdas - met pak, overhemd en seizoen

Van alle blauwe stropdassen geldt de donkerblauwe stropdas als de meest conventionele. Deze harmonieert met vrijwel ieder pak en overhemd, maar past door zijn conventionele uitstraling het best bij een avondgarderobe of traditionele, zakelijke kleding. Overdag, en dan met name in de lente en zomer, is vooral de lichtblauwe stropdas een goede keuze.

Mag het nog ietsje donkerder zijn? Neem dan een kijkje op onze pagina voor zwarte stropdassen.