Hieronder vindt u onze collectie stropdassen in kleurschakeringen van turquoise, mintgroen en aquamarijn. Vind in ons uitgebreide aanbod exact de stropdas die u zoekt - van traditionele, effen stropdassen via stropdassen met moderne stippen of klassieke strepen tot paisleys. Voor een grotere afbeelding en gedetailleerde informatie klikt u gewoon op uw favoriete stropdas. Alle stropdassen in deze categorie zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden.

Page  12
Page  12
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Kleurschakeringen van turquoise

Turquoise ontstaat uit een combinatie van de uitgangskleuren geel en blauw (cyaan). Hoe meer cyaan de kleur bevat, des te blauwer de tint. Om de kleur wat lichter of donkerder te maken, wordt er wit of zwart toegevoegd. Met veel wit krijgt de kleur meer een pasteltint, met zwart wordt de kleur eerder staalblauw. Vindt u in dit gedeelte niet de juiste stropdas, dan adviseren wij u eens een kijkje te nemen in de categorie lichtblauwe stropdassen, lichtgroene stropdassen of donkergroene stropdassen.

Vrijwel alle mannen kunnen een stropdas met normale lengte dragen. Hebt u echter een wat langere herenstropdas nodig dan die hier worden afgebeeld, dan vindt u die in de rubriek XXL stropdassen. In deze rubriek voeren wij extra lange stropdassen die ca. 10 cm langer zijn - de juiste stropdaslengte voor grote mannen die langer zijn dan 1.80 m.


Combinaties met een turquoise stropdas

Turquoise is erg lastig met andere kleuren te combineren. Turquoise bevat weliswaar de uitgangskleuren geel en blauw, toch past turquoise niet altijd bij overhemden in deze kleuren. U kunt uw garderobe daarom het best stuk voor stuk samenstellen. Begin altijd met het grootste kledingstuk. Leg het pak op het bed en zoek nu een overhemd uit dat er qua kleur bijpast. Leg het in het colbert. Kies nu een mooie turquoise stropdas en leg deze op het overhemd. Wat vindt u ervan? Zegt uw gevoel u dat deze kleuren allemaal goed bij elkaar staan, dan kunt u deze combinatie gerust aantrekken. Weet u het echter niet zeker, kies dan gewoon een lichtgrijs pak en draag het met een traditioneel wit overhemd. Met deze combinatie bent u altijd goed gekleed. Voor schoenen en riemen geldt in het algemeen - zwart is beter dan bruin.>/p>