Hieronder ziet u onze collectie designstropdassen in lila, violet en lavendel. Kies de gewenste stropdas uit ons scala aan stropdasdesigns, van nette, effen stropdassen tot aantrekkelijke stropdassen met veelzijdige strepen. Alle stropdassen in deze categorie zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden.

Page  12
Page  12
 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Kleurschakeringen van violet

De mode-industrie kent allerlei tinten violet. Bij de donkere violettinten zijn het kleuren als aubergine en donkerviolet. Bij meer blauw ontstaan er kleuren als indigo en donkerlila. Naast al deze kleurschakeringen vindt u in onze stropdascollectie ook lichtere tinten zoals lila, lavendel, mauve en amethist. Zit hier niet de juiste das voor u tussen, dan adviseren wij u de categorie Stropdassen in roze. Vindt u ook daar niet wat u zoekt, neem dan contact op met onze gratis klantenservice. Samen met u ontwikkelen wij de stropdas die exact bij u past.

De hier afgebeelde stropdassen zijn allemaal verkrijgbaar in de normale lengte. Hebt u echter een wat langere herenstropdas nodig dan die hier worden afgebeeld, dan vindt u die in de rubriek XXL stropdassen. In deze rubriek voeren wij extra lange stropdassen - de juiste stropdas voor mannen boven de 1.80 m.

Combinaties met violette stropdassen

Violet is een buitenbeentje in de herenmode. Sommige mannen vinden violet te opvallend, anderen vinden violet buitengewoon trendy. Omdat de meningen over deze kleur dus wat verdeeld zijn, is hij niet geschikt voor een traditionele zakelijke omgeving of een sollicitatiegesprek.

Violet en de diverse kleurschakeringen staan erg mooi bij een grijs pak, maar een marineblauw pak kan net zo goed. Bent u er niet 100% zeker van dat de gekozen violette stropdas bij uw pak past, combineer de das dan gewoon met een grijs pak en een klassiek wit overhemd.