Hieronder ziet u onze collectie stropdassen met meerdere kleuren in één design. Zoekt u een bonte, gestreepte stropdas of mag het een kleurrijke paisleystropdas zijn? Aan u de keus! Om een grotere afbeelding te zien en voor meer informatie klikt u gewoon op een van de afgebeelde stropdassen. Alle herenstropdassen in deze categorie zijn op voorraad en kunnen direct worden verzonden.

 
 

Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 190 positieve beoordelingen.

Meerdere kleuren combineren

Wanneer verschillende kleuren in een design met elkaar gecombineerd moeten worden, moeten eerst kleuren worden gevonden die met elkaar harmoniseren. Zo mogelijk worden deze dan door de designer modern en stijlvol in het design geïntegreerd. Lukt dat niet, dan kan een dergelijke das niet met de garderobe worden gecombineerd en is hij niet op zijn plaats.

Traditiegetrouw worden alleen kleuren met elkaar gecombineerd die in hetzelfde seizoen passen. Voor de zomermaanden zijn dat lichtere pasteltinten, terwijl de wat donkerdere kleuren aan de koudere maanden zijn voorbehouden. Vindt u in deze categorie niet de das die u zoekt, kijk dan in ons totaaloverzicht.

Alle bovenstaande stropdassen zijn verkrijgbaar in normale lengte. Hebt u een wat langere herenstropdas nodig, dan vindt u die in de rubriek XXL stropdassen. Hier vindt u ook kinderstropdassen.