Klantbeoordeling

4.2 / 5
berekend op basis van 184 positieve beoordelingen.

Levensduur en onderhoud van het overhemd

Het moet gemakkelijk in het onderhoud zijn en lang meegaan, het moet vele malen kunnen worden gewassen, kraag en manchetten mogen niet krimpen en ook niet snel slijten.
Tot slot moet het gemakkelijk in het onderhoud zijn en lang meegaan; het moet immers vele malen worden gewassen. Nog iets over overhemden met korte mouwen. Het is in het westerse zakenleven niet gebruikelijk om bij een overhemd met korte mouwen een stropdas te dragen, in Zuidoost-AziŽ en AustraliŽ doet men dat wel.

In Duitsland is Seidensticker het bekendste overhemdenmerk. Het familiebedrijf Seidensticker werd opgericht in 1919 en is nu al in handen van de derde generatie. Seidensticker verkoopt in Duitsland meer overhemden dan enig ander merk. Onder de vlag van Seidensticker zijn meerdere merken ondergebracht. Wij voeren het topmerk Seidensticker Splendesto van 100% zeer fijn katoen. Dit hoeft niet te worden gestreken en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ook voeren we het merk Redford, een overhemd van materiaalmix, dat gemakkelijk in het onderhoud en zeer comfortabel is.